Samenwerking

Samenwerking
Kruisherenklooster (Klooster Sint Aegten)
In samenwerking met het kruisherenklooster en de Stichting Sint Aagten hebben wij de overtuiging dat alle partijen elkaar kunnen versterken in hun toekomstvisie. Enerzijds het behoud van het cultureel kruisheren erfgoed en anderzijds meer bekendheid genereren voor het klooster middels echte klooster ambachtelijkheden binnen de poorten van het klooster te halen, waaronder een bierbrouwerij.

Deze unieke samenwerking maakt de beleving van het kloosterleven en het bier alleen groter. Daarnaast hebben wij als brouwers de overtuiging dat we iets toe te voegen hebben aan het aanbod van bieren in Nederland en daarbuiten mede doordat in Nederland slecht 3 brouwerijen in een klooster zijn gevestigd. De brouwerij heeft in korte tijd een erg goede naam opgebouwd in de regio Land van Cuijk en krijgt ook nationale aandacht in de bierwereld.

Wereldtuin Verdeliet
Verdeliet is een sociale onderneming in het groen; een ontmoetingsplek waar vrijwillige medewerkers uit de wijk en de regio Land van Cuijk zich samen inzetten. Zij doen dat in de tuin, in de organisatie en bij activiteiten.

Iedereen is welkom!

“Je kunt bij ons (h)eerlijke, ecologische groenten, kruiden en eetbare bloemen kopen. In het huis en in de kas worden ruimtes verhuurd voor verschillende activiteiten. Zelf organiseren we van alles: workshops, samen eten, een tuin-klussen dag, poëtisch ontbijt, open dagen en informatieve activiteiten op het gebied van natuur en gezonde voeding. Het motto van Verdeliet is: Doen, Delen en Beleven.”